alt

Blog

Altijd op de hoogte van de laatste foodtrends met Subway sandwiches

Altijd op de hoogte van de laatste foodtrends met Subway sandwiches

 

De markt voor fastfoodketens in Nederland groeit en verandert. Ondertussen krijgen consumenten andere eetgewoontes en willen ze hun tijd efficiënt besteden. Subway blijft op de hoogte van veranderingen en trends, en speelt daarop in.

Kijk je naar de huidige trends in fastfood, dan valt het volgende op:

  • Consumenten willen snel en efficiënt aan eten komen, waardoor innovaties op het gebied van service in bezorging en bestelling noodzakelijk zijn.
  • Gezondere alternatieven komen steeds prominenter op het menu.
  • Consumenten zijn zich meer bewust van hun impact op het milieu en van dierenwelzijn. Er is een trend om bewuster vlees te eten en de vraag naar vegetarische en veganistische alternatieven neemt toe.

Voedzaam en vers alternatief

Subway houdt deze trends voortdurend in de gaten. Zo kunnen we elke Sub precies zo maken als een klant maar wil. Het draait daarbij niet alleen om smaak, maar ook om gezondheid en levensstijl. Al vanaf het begin is de missie van Subway om een voedzaam, vers alternatief te bieden naast het traditionele fastfood. De verwachtingen van gasten overtreffen en inspelen op foodtrends, daar maken we ons sterk voor.

Dagelijks wordt het brood voor de Subs vers gebakken in de Subway-vestiging. Alle ingredienten voor onze Subs en salades, worden er ter plekke gesneden. Naast de 40 standaard ingrediënten, allemaal vers en van hoge kwaliteit, bieden we ook speciale ingrediënten die alleen in een bepaalde periode verkrijgbaar zijn, zoals pastrami of pulled pork. Alleen al met de standaard ingrediënten kun je meer dan 2 miljoen combinaties maken. Op deze manier is Subway altijd in staat maatschappelijke veranderingen en wisselende foodtrends in te vullen.

Gasten waarderen de manier waarop het Subway menu blijft passen bij hun wensen. Onze manier van Subs samenstellen en ingrediënten introduceren biedt ook voordeel voor franchisenemers.  Wij nemen het hele proces van productontwikkeling en testen voor onze rekening. Zo hebben franchisenemers daar geen omkijken naar, maar kunnen ze wel precies bieden wat hun gasten willen. Zo houden de restaurants tevreden gasten en voor die kwaliteit komen ze terug.

Benieuwd naar de stappen om Subway franchisenemer te worden? Download de brochure.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.