Subway Franchise - De voordelen van werken met Development Agents
Wereldwijd 43.000 restaurants
een contactpersoon in je eigen regio
investeringen van uiteenlopende hoogtes
Informatiepakket
Informatiepakket

Franchise Blog

De voordelen van werken met Development Agents

Vijf voordelen van het werken met Development Agents Vijf voordelen van het werken met Development Agents

Als je onze website al eens hebt doorgelezen, is je waarschijnlijk opgevallen dat we niet één enkel e-mailadres en telefoonnummer geven, maar de contactgegevens van zes verschillende personen. Waarom dat zo is? Afhankelijk van de regio waar je woont, kom je in contact met een Development Agent, die aangesteld is voor die specifieke regio.

Maar wat is eigenlijk het voordeel van het werken met een Development Agent? Dat lichten we in de vijf onderstaande punten toe.

1. De Development Agent weet wat er gaande is

Het is heel eenvoudig. Als je in Amsterdam een Subway® restaurant wilt openen, krijg je met hele andere aspecten te maken dan wanneer je er eentje wilt openen in het noorden, westen, oosten of zuiden van Nederland. Niemand kent de regio beter dan degene die continu in contact is met franchisenemers in de specifieke regio. Deze Development Agent is volledig op de hoogte van de lokale omgeving.

2. De Development Agent heeft een uitgebreid netwerk

Misschien weet je al dat je met hele uiteenlopende achtergronden Subway® franchisenemer kan worden, zelfs als je uit een totaal ander werkgebied komt. Als dat het geval is, zal je met name in het begin geen groot netwerk hebben. Gelukkig kan je dan hulp inroepen van de lokale Development Agent, die veel connecties heeft in jouw regio en je graag wil helpen om je netwerk uit te breiden.

3. De Development Agent is altijd in de buurt

De Development Agent is er niet alleen om je te trainen op specifieke momenten. Hij of zij is altijd beschikbaar om je begeleiding te bieden bij zaken waar je tegenaan loopt en die je bezighouden.

4. De Development Agent neemt tijd voor zijn franchisenemers

Stel je voor dat er maar één contactpersoon zou zijn in Nederland. Met 190 Subway® restaurants zou deze persoon het erg druk hebben. Gelukkig hebben we dus zes Developement Agents in Nederland, die er voor jou zijn en die in staat zijn om daar de tijd voor te nemen.

5. De Development Agent is ook franchisenemer

Subway® Development Agents weten waar ze het over hebben. Zij zijn zelfstandig ondernemer en allemaal eigenaren van een of meer Subway® restaurants. Ze zijn al jaren onderdeel van het Subway® franchisesysteem.

 

Hebben wij jou overtuigd dat jij als potentiële franchisenemer baat hebt bij het Development Agent systeem? Als dat zo is, ga dan naar onze contactpagina en klik op jouw regionale contactpersoon. 

Infomaterial

Fill in, send, get the franchise documents!