alt

Blog

Subway franchisenemer Chris Kuypers, man met een missie

Subway franchisenemer Chris Kuypers, man met een missie

Chris Kuypers, franchisenemer Brusselse Poort Maastricht, achter de counter in zijn eigen Subway-restaurant.

Sinds december 2019 runt Chris Kuypers zijn eigen Subway-restaurant in Maastricht, in winkelcentrum Brusselse Poort. Daarmee is zijn lang gekoesterde droom uitgekomen: zelfstandig ondernemer worden van een wereldberoemd merk, dat heel succesvol is en een grote schare fans achter zicht heeft. Hoe heeft Chris deze missie in vervulling doen gaan? We laten Chris aan het woord hoe hij ertoe is gekomen een eigen Subway-restaurant te starten.


Eerst veel ervaring opdoen

Al sinds dat ik van de middelbare school kwam, had ik de ambitie iets voor mijzelf te starten. Met mijn bedrijfskundige achtergrond wist ik in ieder geval al iets van cijfers af. Natuurlijk moest ik wel eerst de praktijk in en ervaring opdoen. Dat begon bij de broodafdeling in Plus Supermarkt. Daarnaast werkte ik in verschillende horecagelegenheden. Ik zat en zit eigenlijk nooit stil! In deze periode heb ik echt geleerd wat het is om klanten en gasten te bedienen. Ik groeide hier al snel door naar leidinggevende functies. Toen was ik toe aan een volgende stap. Eerst was dat een eigen groente- en fruitbedrijf. Werken met verse producten, dat beviel me heel erg goed. Maar ook dit was het nog niet helemaal. Ik miste de aansluiting met een concept dat al grote naamsbekendheid heeft, waar je als ondernemer grote voordelen van kan plukken. Subway kwam op mijn pad, en bij deze internationale formule kwam alles samen.


Verse ingrediënten

De Subway-formule spreekt mij daarom aan, omdat er met verse ingrediënten wordt gewerkt. Uitgangspunt is dat alles wat we bieden van goede kwaliteit is en op een zorgvuldige manier wordt voorbereid. Daar zijn bij Subway strenge voorschriften voor. Vers is ook echt vers, ter plekke word je Sub, salade of wrap bereid voor de ogen van de gasten. Onze producten moeten eruitzien om opgegeten te worden!


Service with a smile

Het mooie van de Subway-formule is dat deze draait als een geoliede machine. Dat betekent voor mij en mijn team dat we de focus juist kunnen leggen op het onze gasten naar de zin maken. Dit begint al bij het moment dat ze binnenstappen: een vriendelijke begroeting is de sleutel tot succes. Als wij zelf het plezier uitstralen dat we hebben in ons werk, dan voelen onze gasten dit ook. Service with a smile, dat is bij alles wat we doen het uitgangspunt.

 

Wil jij ook franchisenemer worden? Om dit enthousiasme om te zetten naar een zakelijke relatie zijn er slechts 8 stappen te volgen, klik verder!

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.