alt

Blog

De aantrekkingskracht van het ondernemerschap

De aantrekkingskracht van het ondernemerschap

In Nederland is 16,8 % van de beroepsbevolking ondernemer. Dit percentage ligt hoger dan in de rest van Europa. Het ondernemerschap zit de Nederlanders in het bloed.
Wat ligt er nou aan ten grondslag dat veel Nederlanders hun eigen toekomst zelf willen bepalen?
De wens om de leiding te nemen
Bijna iedereen heeft weleens de gedachte gehad: hoe zou het zijn om eigen baas te zijn? Je eigen verantwoordelijkheid te hebben, grote beslissingen te nemen in je bedrijf en dus ook in je eigen leven? Steeds meer afgestudeerden, maar ook werknemers, durven de stap te zetten om zelfstandig ondernemer te worden.
Niet alleen de vrijheid om je eigen beslissingen te nemen, is daarbij een drijfveer. Ook meer controle over je eigen werkzekerheid, flexibele werktijden, diversiteit in werkzaamheden en natuurlijk de wens om meer te verdienen. Redenen om zelfstandig te zijn, zijn er te over.
Hoe zit het dan met het franchisesysteem?
Franchisenemers zijn zelfstandig ondernemers. Maar ze zijn wel onderdeel van een bestaand systeem en genieten de voordelen die daarmee gepaard gaan. Om wat voorbeelden te noemen:

  • Coaching en ondersteuning door regionale Development Agents
  • Nationaal marketing bestuur
  • Voordelen van samenwerking, kennis en knowhow van het gezamenlijke merk

Kortom, franchisenemers hoeven niet vanaf nul te beginnen bij het starten van hun eigen zaak. Ze kunnen die runnen binnen een bestaand concept en met een bekend merk.

Als jij je toekomst ook in eigen hand wilt houden, download <link “http://subapps1.subway.com/AdditionalInfoApp/index.aspx?LC=DUT ” – external-link-new-window “Opens internal link in current window”>hier dan meer informatie en zet de eerste stap naar het zelfstandig ondernemerschap met het Subway® merk.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.