alt

Blog

De onmisbare kwaliteiten van Subway® franchisenemers

De onmisbare kwaliteiten van Subway® franchisenemers

Als franchisenemer leer je in verschillende trainingen hoe je volgens het Subway® systeem moet werken. Maar dat alleen is niet voldoende. Er zijn bepaalde kwaliteiten waar je sowieso over moet beschikken, die onmisbaar zijn.
Enthousiasme
Als Subway® franchisenemer moet je echt houden van de verse ingrediënten, de unieke sandwichsamenstellingen en de sfeer in de restaurants. Het is belangrijk dat je enthousiast bent over het hele systeem en er echt oprecht onderdeel van uit wilt maken.
Plezier
Werk en mensen zijn onlosmakelijk verbonden. Klanten, medewerkers, leveranciers: allemaal vinden ze het prettig om met mensen om te gaan die open minded zijn, die beschikken over de juiste mind set en plezier in hun werk uitstralen.
Commercieel denken
Als franchisenemer moet je in staat zijn bedrijfsprocessen in de basis te begrijpen en commercieel te denken. De Subway® organisatie ondersteunt je daar waar nodig in je rol als restaurantmanager en biedt je aanvullende trainingsmogelijkheden.
Verantwoordelijkheidsgevoel
Het openen van een Subway® restaurant is een grote stap. Het beheren van een restaurant en het leidinggeven aan en begeleiden van medewerkers zijn grote verantwoordelijkheden. Daar moet je je bewust van zijn en dat moet je willen en kunnen.
Hands on
Of je nu de ingrediënten voor de dag voorbereidt, sandwiches maakt of bij de checkout counter staat, je moet het leuk vinden in je eigen restaurant te staan en de handen uit de mouwen te steken. Je moet een hands on mentaliteit hebben, je nergens te goed voor voelen en inzet tonen. Dit is heel belangrijk, omdat jij het rolmodel bent voor je medewerkers.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.