alt

Blog

De typische kenmerken van Subway® franchisenemers

De typische kenmerken van Subway® franchisenemers

Als je tot het Subway® team wilt behoren dan beschik je, net als alle andere Subway® franchisenemers, over de volgende eigenschappen.

  1. Enthousiast: iedere nieuwe Subway® franchisenemer brengt met zijn of haar enthousiasme weer nieuwe energie in onze organisatie. In 2017 hebben we tot nu toe al 7 nieuwe ondernemers enthousiast weten te krijgen voor het openen van een Subway® restaurant in Nederland.
  2. Veelzijdig: meer dan 21.000 franchisenemers hebben hun droom waargemaakt om een eigen Subway® restaurant te starten. In al hun verscheidenheid in achtergrond, carrières en persoonlijkheden, is het Subway® merk de grote gemene deler.
  3. Allround: het aantrekkelijke van Subway® franchisenemer zijn, is dat je te maken hebt met veel verschillende rollen en taken. Om er een paar te noemen: marketeer, personeelsmanager, inkoper, Sandwich Artist en boekhouder. Een echte allrounder moet je wel zijn.
  4. Persoonlijkheid: onze franchisenemers zetten zich voor de volle 100% in om nieuwe dingen te ontdekken en net die extra stap te zetten om hun doelen te bereiken. Het zijn stuk voor stuk personen met verschillende kwaliteiten en behoeftes. Daarom hebben onze Development Agents altijd een-op-een contact met potentiële Subway® ondernemers, om zo tegemoet te kunnen komen aan hun persoonlijke wensen.
  5. Communicatief: Subway® gasten krijgen in het restaurant te maken met een uiterst persoonlijk bestelproces. Onze gasten zijn een-op-een in gesprek met een Sandwich Artist om hun persoonlijke sandwich samen te stellen. Zo intensief is ook het contact tussen de franchisenemer en de Development Agent. Communicatie is daarmee het sleutelwoord dat een succesvolle Subway® franchisenemer kenmerkt.

Als je na het lezen van de informatie op deze website, de stap wilt zetten om je aan te sluiten bij het Subway® team, neem dan contact op met de Development Agent van jouw regio.

Meer informatie over hoe je franchisenemer wordt vind je hier.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.