alt

Blog

De voordelen van werken met Business Development Agents

De voordelen van werken met Business Development Agents

Als je onze website al eens hebt doorgelezen, is je waarschijnlijk opgevallen dat we niet één enkel e-mailadres en telefoonnummer geven, maar de contactgegevens van zes verschillende personen. Waarom dat zo is? Afhankelijk van de regio waar je woont, kom je in contact met een Business Development Agent (BDA), die aangesteld is voor die specifieke regio. Maar wat heb je eigenlijk aan zo’n BDA? Dat leggen we graag uit.

1. De Business Development Agent weet wat er gaande is
Het is heel eenvoudig. Als je in Amsterdam een Subway® restaurant wilt openen, krijg je met hele andere aspecten te maken dan wanneer je er eentje wilt openen in het noorden, westen, oosten of zuiden van Nederland. Niemand kent de regio beter dan degene die continu in contact is met franchisenemers in de specifieke regio. Deze Business Development Agent is volledig op de hoogte van de lokale omgeving.

2. De Business Development Agent heeft een uitgebreid netwerk
Misschien weet je al dat je met hele uiteenlopende achtergronden Subway® franchisenemer kan worden, zelfs als je uit een totaal ander werkgebied komt. Als dat het geval is, zal je met name in het begin geen groot netwerk hebben. Gelukkig kun je dan hulp inroepen van de lokale Business Development Agent, die veel connecties heeft in jouw regio en je graag wil helpen om je netwerk uit te breiden.

3. De Business Development Agent is altijd in de buurt
De Business Development Agent is er niet alleen om je te trainen op specifieke momenten. Hij of zij is altijd beschikbaar om je begeleiding te bieden bij zaken waar je tegenaan loopt en die je bezighouden.

4. De Business Development Agent neemt tijd voor zijn franchisenemers
Stel je voor dat er maar één contactpersoon zou zijn in Nederland. Met ruim 200 Subway® restaurants zou deze persoon het erg druk hebben. Gelukkig hebben we dus zes Business Developement Agents in Nederland, die er voor jou zijn en die in staat zijn om daar de tijd voor te nemen.

5. De Business Development Agent is ook franchisenemer
Subway Business Development Agents weten waar ze het over hebben. Zij zijn zelfstandig ondernemer en allemaal eigenaren van een of meer Subway restaurants. Ze zijn al jaren onderdeel van het Subway franchisesysteem.

Heb jij interesse in een eigen Subway-restaurant? Praat eens met een Business Development Agent. Ga dan naar onze contactpagina en klik op jouw regionale contactpersoon.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.