alt

Blog

Functieomschrijving van een Subway franchisenemer (2)

Functieomschrijving van een Subway franchisenemer (2)

In het vorige blog heb je kunnen lezen wat het inhoudt om een franchisenemer te zijn. In deze blogpost gaan we hier verder op in.
Als franchisenemer houd je je ook bezig met:
Medewerkersplanning: je restaurant is de hele dag open, dus moet je met verschillende diensten(shifts) werken en je medewerkers inplannen. Hiervoor heb je mensenkennis nodig en begrijpen wat de wensen en belangen van medewerkers zijn. Je moet medewerkers begeleiden, wat in het begin lastig kan zijn als je moeite hebt met je rol. Als leidinggevende sta je er niet alleen voor: de verbeterde en bewezen processen in het Subway franchisesysteem helpen je om alles goed te organiseren en je medewerkers als een geoliede machine te laten werken. Bovendien kun je terugvallen op de expertise en knowhow van de Development Agent: een regionale expert van Subway.
Productkwaliteit: Ingrediënten bestellen, de kwaliteit controleren bij bezorging en alles op de juiste manier bewaren en vers houden: dat is jouw verantwoordelijkheid.
Marketing: Landelijke reclame en marketing wordt geregeld door het Subway hoofdkantoor, maar je kunt zelf investeren in plaatselijke reclame. Denk hierbij aan speciale aanbiedingen, posters en flyers. Dankzij de ervaren marketing experts binnen de Subway familie zijn er professionele promotiematerialen voor in jouw vestiging.
Gaan de zaken goed? Open nog een Subway restaurant!
Groei verder binnen het systeem.
Run meerdere restaurants als ‘multi-unit owner’. Als je het runnen van je restaurant onder de knie hebt, is het een mooie uitdaging om meerdere restaurants tegelijk te managen. Tip: vraag een ervaren store manager om partner te worden en je te ondersteunen bij dagelijkse managementtaken.
Kortom, er komt heel wat kijken bij het managen van je eigen Subway restaurant. Het grote voordeel is de vrijheid: je bent je eigen baas, deelt zelf je tijd in, hebt veel verantwoordelijkheid en je kunt er een groot succes van maken.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.