alt

Blog

Heb jij het in je om een Subway® franchisenemer te worden?

Heb jij het in je om een Subway® franchisenemer te worden?

Als Subway® franchisenemer moet je van alle markten thuis zijn. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat er uitsluitend heerlijke sandwiches over de toonbank gaan. Dat het brood versgebakken is, dat iedere sandwich op en top bereid is en dat alle extra wensen van gasten als het gaat om hun sandwiches vervuld worden. Je doet de inkopen en administratie, en je stuurt je personeel aan en motiveert ze. En natuurlijk ben je zelf ook een echte sandwich artist en ben je in staat een perfecte sandwich op maat te maken voor elke gast. Met andere woorden: je runt een restaurant van A tot Z, volgens een beproefde internationale formule.
Zie jij jezelf dit doen? Wil jij je inzetten om het Subway® merk goed neer te zetten? Elke dag weer, het hele jaar rond? Word dan franchisenemer!
Groeikans
Als de zaken goed gaan, krijg je bij Subway® Restaurants de kans om te groeien en meer restaurants te openen. Daarbij kun je rekenen op de kennis en steun van een Development Agent, een regionale expert van de Subway® organisatie.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.