alt

Blog

Met deze vijf criteria vind je de juiste locatie voor jouw Subway® restaurant

Met deze vijf criteria vind je de juiste locatie voor jouw Subway® restaurant

Met deze vijf criteria vind je de juiste locatie voor jouw Subway® restaurant

Voordat je als franchisenemer op zoek gaat naar een locatie om jouw Subway® restaurant te starten, moet je duidelijk voor ogen hebben wat voor jou belangrijke factoren zijn om je restaurant tot een succes te maken. Een belangrijke succesfactor is de locatiekeuze. Immers, veel beginnersfouten bij een nieuwe zaak kun je gaandeweg nog oplossen, maar een verkeerde locatiekeuze is lastiger te herstellen.
De volgende criteria zijn belangrijk bij het vinden van de juiste locatie voor jouw Subway® restaurant.
1. Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Een Subway® restaurant starten in een voetgangersgebied, op een bedrijventerrein of industrieterrein is ideaal. Als je locatie bereikbaar is met de auto, moet je voldoende parkeerplaatsen tot je beschikking hebben, wellicht is er mogelijkheid voor een drive-thru.
2. Demografisch profiel
Subway® fans zijn er van verschillende leeftijden en vind je overal. Het is wel belangrijk om goed stil te staan bij het demografisch profiel van je locatie. Dit profiel moet aansluiten op de doelgroep van de Subway® organisatie, die overigens breed en gevarieerd is. Van jongeren tot jonge gezinnen, werkende mannen en vrouwen, tot ouderen; allen met een actieve levensstijl.
3. De omgeving
Controleer of er andere succesvolle bedrijven in de omgeving zitten. Een fantastische gelegenheid om mensen die daar toch al in de buurt zijn, naar jouw Subway® restaurant te trekken.
4. Toekomstige ontwikkelingen
Kijk naar de ontwikkelingen van het gebied, zijn deze ook in de toekomst aantrekkelijk? Hoe langer de huurovereenkomst, hoe meer je dit in je afweging mee moet nemen.
5. Sfeer en uitstraling van het pand
Zowel voor de buitenkant als de binnenkant van je pand is uitstraling een belangrijke succesfactor. Check aan de buitenkant of het Subway® restaurant en het Subway® logo goed zichtbaar zijn van veraf, zodat je de bekendheid van het merk ten volle benut. Aan de binnenkant: kun je je inbeelden dat je een prettige sfeer kunt creëren met het Subway® interieur?
Meer informatie over hoe je franchisenemer wordt vind je hier.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.