alt

Blog

Niet-traditionele Subway restaurants als groeisegment

Niet-traditionele Subway restaurants als groeisegment

 

In ongeveer 44.000 Subway restaurants wereldwijd, genieten liefhebbers van sandwiches en salades van de kwaliteit, versheid en smaaksensatie waar ons merk voor staat. Om aan de grote vraag te voldoen, en aanwezig te zijn op de plekken waar Subway fans komen, werken we samen met andere bedrijven.

Niet-tradionele locaties

Waar de Subway-liefhebbers komen in hun dagelijks leven, willen wij ook zijn. Dus niet alleen in winkelstraten, maar ook langs de snelweg en op het treinstation. In Nederland zijn er Subway restaurants bij benzinestations, op universiteiten, in de bouwmarkt en bijvoorbeeld ook op treinstations en vliegvelden. Dit noemen we niet-traditionele locaties. Restaurants op plekken waar je niet meteen een restaurant verwacht.Omdat ons franchisesysteem zeer flexibel is, kun je praktisch overal een Subway  restaurant beginnen. Op een locatie van 15 vierkante meter, maar ook op 250 vierkante meter. De dagelijkse werkzaamheden in een Subway restaurant zijn relatief eenvoudig. Om gasten van hun favoriete sandwiches te voorzien, hoef je bijvoorbeeld niet met frituurmandjes en blokken vet in de weer.

Wanneer is een locatie geschikt?

Om dat te bepalen, gebruiken we de volgende criteria: locatie, toegankelijkheid, zichtbaarheid en de aantrekkelijkheid van de omgeving. We werken samen met institutionele partners, zoals de EG Group, die benzinestations exploiteert. Dit gerenommeerde bedrijf is de grootste niet-traditionele partner met momenteel 13 locaties in de Benelux. En wij verwachten nog veel verder te groeien. Momenteel zijn er al 50 niet-traditionele Subway restaurants in Nederland. Vijf daarvan zijn gevestigd in winkelcentra, één in een hotel en eentje in de universiteit van Eindhoven.

Interesse?

Zou je ook wel Subway franchisenemer willen worden? Onze restaurantketen heeft meer dan 50 jaar ervaring waar jij, als nieuwe franchisenemer, van profiteert. Duizenden ondernemers gingen je voor en zijn erin geslaagd hun eigen, succesvolle bedrijven op te zetten. Omdat Subway een keten is, heb je als franchisenemer toegang tot een goed gestructureerd en effectief systeem dat door de jaren heen is geperfectioneerd. Zo heb je een goede basis om je eigen restaurant te beginnen. Of het nu in een tankstation, op een treinstation of op een traditionele locatie is. Download hier de informatie en ontdek alles over het Subway franchisesysteem!

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.