alt

Blog

Subway franchisenemers Bart and Marissa Deschynkel – een dream team!

Subway franchisenemers Bart and Marissa Deschynkel – een dream team!

 

Al op jonge leeftijd dacht Bart Deschynkel erover om een eigen zaak te beginnen en eigen baas te worden. Toch ging hij, in de jaren na zijn afstuderen, als medewerker in dienst bij verschillende bedrijven om vaardigheden op te doen op verschillende gebieden. Jarenlang werkte hij voor een baas. Ondertussen bleef het kriebelen, dat idee van een eigen zaak. Ook al had hij geen ondernemerservaring.

Op een dag was Bart, inmiddels 30 jaar, met zijn vrouw TV aan het kijken. Toevallig stuitten ze op een reportage over het Subway franchisesysteem. Geïnspireerd door de reportage zochten ze meer informatie op over het systeem. Ze namen contact op met de Business Development Agent in hun regio.Dat is inmiddels 4 jaar geleden. Vrij snel daarna, in 2015, openden zij hun eerste Subway restaurant. Dit restaurant presteert uitzonderlijk goed op het gebied van bezorgservice. Vanwege het succes van hun eerste restaurant, opende team Bart en Marissa hun tweede restaurant in 2017. Ze hebben al plannen om in de nabije toekomst hun derde vestiging te openen.

We vragen Bart Deschynkel om terug te blikken op zijn eerste jaar als franchisenemer. “Dat jaar stond in het teken van heel veel, non-stop werken aan de zaak. In het begin werkte ik 7 dagen per week om alles op de rails te krijgen. Er was veel werk aan de winkel. Maar met de hulp van mijn Business Development Agent, die er altijd voor me was, en nog steeds is, kon ik alles onder controle houden. Natuurlijk had ik het niet kunnen doen zonder mijn gezin. Marissa en onze drie kinderen kwamen dagelijks kijken in het restaurant.”

Het geheim achter het succes

Wanneer we Bart vragen naar het geheim achter zijn succes, zegt hij: “Ik zie het zo: je krijgt alleen positieve resultaten als je je schouders eronder zet. Daarnaast is het belangrijk om je medewerkers, de Sandwich Artists, goed te behandelen. Geef ze het respect en de beloning die zij verdienen voor het harde werk dat zij verrichten. En nog een tip: luister niet naar mensen die jouw ideeën  kleineren.”

Wat is het grootste voordeel van franchisenemer zijn binnen het Subway franchise systeem? Daar hoeft Bart niet lang over na te denken. “De flexibiliteit. Als franchisenemer kun je je tijd zelf indelen en ook het systeem zelf biedt veel flexibiliteit. Mijn vrouw en ik hebben tijd met de kinderen en tegelijkertijd kunnen we werken als een team. Ons bedrijf runnen als vrije ondernemer, naar onze doelen toewerken en onze visie in praktijk brengen, zoals het openen van meer restaurants. En bij dit alles kunnen we terugvallen op geteste en bewezen standaardprocedures. Wat ook mooi is aan ons werk, is dat je elke dag iets nieuws leert. De ene keer op het gebied van personeelsmanagement, de andere keer in het contact met gasten of op financieel gebied.

Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Bart? Misschien begint jouw succesverhaal ook bij Subway! Lees alles over het franchisenemerschap in onze brochure.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.