alt

Blog

SUBWAY® PAST BIJ ELKE FAMILIE

SUBWAY® PAST BIJ ELKE FAMILIE

Wat is er zo bijzonder aan de SUBWAY® organisatie? Het systeem opent deuren voor een familiebedrijf!
Waarschijnlijk wist je al dat SUBWAY® het grootste franchiseconcept ter wereld is, met de meeste restaurants. Maar wist je ook dat ons concept een uitstekend evenwicht tussen werk en vrije tijd mogelijk maakt? En er is nog meer:
Binnen de organisatie vind je tal van voorbeelden die laten zien dat ons concept zich goed leent voor een familiebedrijf: veel franchisenemers werken samen met hun partners en familieleden. Waarom dit zo goed past binnen de SUBWAY® organisatie? Omdat we met z’n allen samenwerken – zoals in één grote familie.
“Het is zo leuk om met mijn man samen te werken! Hij hoort bij het personeel, maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken is dat geen enkel probleem. Veel dingen zijn zo veel gemakkelijker als je met iemand samenwerkt op wie je kunt vertrouwen, vooral als je samen je eigen zaak opbouwt. Daarnaast is het voor ons ook belangrijk dat we tijdens een werkdag veel tijd met elkaar door kunnen brengen.” aldus Kuljid Randhawa, franchisenemer.
Niet alleen onze franchisenemers werken graag met iemand samen die dicht bij ze staat. Hetzelfde geldt ook voor onze Development Agents. Hans Koens:
“Mijn dochter en zoon werken ook in het bedrijf omdat ze zien hoe enthousiast ik elke dag weer ben. Ik ben trots op ze en het heeft onze relatie verdiept.”
Maikel en Bart Mienis zijn broers en samen Development Agent voor hun regio. “We hebben een heleboel plezier in ons werk en we kennen elkaar natuurlijk door en door. Dit geeft een sterk gevoel van vertrouwen. Het plezier dat wij hebben in ons werk geven we door aan onze medewerkers en dat zorgt voor een bijzondere sfeer,” aldus Maikel.
Samenwerking maakt een relatie tussen mensen zo veel hechter en bevordert een oprechte en prettige sfeer. Meer informatie over hoe je franchisenemer wordt vind je hier.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.