alt

Blog

Teamwork – de sleutel tot succes

Teamwork – de sleutel tot succes

Binnen de Subway® familie sta je er nooit alleen voor. Je bent onderdeel van een sterk merk en een sterk team. Vanaf het begin kun je rekenen op de hulp en ervaring van het Subway® team. Dus als je denkt dat franchisenemer worden misschien wel iets voor jou is, helpen we je verder met raad en daad.
Bij het opstarten
We leggen je alles uit over het Subway® systeem en helpen jou uit te zoeken of dat bij jou past. Ga je ervoor, dan helpt de Development Agent je met het aanvragen van financiering, met contracten en met het vinden van een locatie voor jouw eigen restaurant. Voor het runnen van je zaak krijg je opleiding en training, waarin je profiteert van alle ervaring die in andere vestigingen is opgedaan.
Als je restaurant open is
Binnen de organisatie is een breed netwerk van professionals waar je een beroep op kunt doen. Bij vragen over marketing bijvoorbeeld, want jouw restaurant moet natuurlijk bekend worden. Je bent vrij om in de omgeving van je restaurant een lokale marketingactie te organiseren. Daarnaast profiteer je van de landelijke marketingactiviteiten die Subway® in heel Nederland promoten.
Bij uitdagingen
Als Subway® franchisenemer sta je er niet alleen voor. Uitdagingen gaan we samen aan, zeker op het gebied van inkoop. Op je Development Agent kun je rekenen. Ook bij uitdagingen op andere gebieden, complex of niet. Ook wanneer je restaurant goed loopt. Bij Subway zijn we altijd een team, daar kun je van op aan.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.