alt

Blog

Uitbreiding binnen het Subway systeem

Uitbreiding binnen het Subway systeem

Een echte ondernemer kijkt altijd vooruit. Als franchisenemer heb je vast weleens nagedacht over uitbreiding. Wist je dat je als Subway franchisenemer ook meerdere restaurants kunt runnen?
Vroeg of laat kom je op het punt dat je restaurant goed loopt en dat je medewerkers een betrouwbaar, op elkaar ingespeeld team vormen. Je hebt iemand die je de zaak prima kunt toevertrouwen wanneer je een paar dagen weg bent. Je hebt elke dag veel tevreden gasten. Een prima omzet …
En dan?
De kennis uit je opleiding en trainingsprogramma en alle ervaring die je in je restaurant hebt opgedaan, kun je binnen het Subway® systeem gebruiken voor uitbreiding. Je kunt een tweede restaurant openen (en een derde, een vierde…)!
De voordelen?
Voor veel franchisenemers is voortbouwen op het succes van een bestaand restaurant een logische volgende stap. In Nederland wordt een groot percentage van alle nieuwe vestigingen geopend door franchisenemers die al een restaurant runnen. Wat zijn de voordelen?

  • Je creëert hiermee een ‘tweede belangrijke pijler’ binnen hetzelfde systeem.
  • Je maakt gebruik van waardevolle schaalvoordelen en bouwt op de ervaring die je hebt opgedaan in je huidige, al goed lopende restaurant.
  • De fee voor een nieuwe Subway® licentie naast je bestaande licentie is lager.

Zoals een Oudhollands gezegde: een goed begin is het halve werk. Een volgende succesvolle stap ligt binnen handbereik!

Meer informatie vind je hier.

Franchise-Aanvraag

Helaas is ons uitgebreide aanvraagformulier niet geschikt voor gebruik op een mobiele telefoon.
Voer uw contactgegevens in en een SUBWAY® Development Agent neemt vervolgens contact met u op.